Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Derka

2008.03.14

Név:
Lakcím:

Életkor: 30

E-mail cím: Derka@mailbox.hu

Szülés várható időpontja: 2008/08/01
Szülés helyszíne: Jahn Ferenc Kórház

Baba neme: lány
Baba neve:

Testvérek száma: -
egyéb:

A szülés:

Látom a sok csodálkozó pofit a listában a nevem mellett, de jelentem a túlhordás nem 8 nap, csak 4, mert augusztus 5-én este 5:50-kor (kár hogy nem 55, akkor lenne még egy 5-ös...) megszületett Szonja!  

adatok:  3600 g, 50 cm Apgar 8.

A hidegfronttal indult be és délben már bő kétujjnyi volt a méhszáj. gyorsan tágultam, így mindenki csodálkozott, hogy ugye nem először szülök.

de persze igen. Aztán a jó kezdés után fájásgyengeség lépett fel és 2 órás (!) sikertelen kitolás után vákummal született a bébi. -viszont  végig szuper szívhanggal és érdekes módon a fejecskéje is szép gömbölyű, nem csúcsos, mint ilyenkor általában. Bár a vákum nagyon fájdalmas volt, mégis szép szülés élményem maradt. Persze ezt csak 1-2 nap távlatából tudom mondani, mert akkor úgy éreztem, hogy annyira rettegek, nehogy a másodiknál is így legyen, hogy minimum kezelésre kell járnom...de aztán ez valahogy kitörlődött mostanára. Jól van ez kitalálva...

Már este szopizott is Szonja, így gyorsan beindult a tejem, Mire hazajöhettünk már hatvanakat evett. :) Nemrég értünk haza és most már elég fáradt vagyok. ő is kidőlt végre, a kis farkas(étvágyú).

Szóval még egyszer bocsánat a hosszú szünetért, de a férjem annyira le volt terhelve, hogy nem akartam még ezzel is fárasztani.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.