Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rencsi féle túrótorta

2009.01.08

- 4dl habtejszin

- 20-25babapiskóta

- vaniliás cukor

- 20dkg cukor

- 50dkg túró

- 1 citrom leve, reszelt héja

- 20-25 dkg gyümölcs izlés szerint (én meggyet, málnát szoktam bele rakni)

 

- simára keverjük a túrót, cukrot, citromot

- keményre verjük a van. cukorral a tejszint, majd hozzákeverjük a túrókrémhez

 

a tepsi alján 1-2kanál krémet elsimitunk, rátesszük a piskótákat, ráöntjük a többi krémet, elsimitjuk, rárakunk gyümiket, majd megint egy kis krém + piskóta, aztán a végére megint túrókrém és a tetejét diszitjük megint gyümivel..

 

én mindig a fogyasztás előtt egy nappal készitem, hogy a piskóta megszivja magát..