Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ischler

2009.01.21

 ISCHLER (by PM)

 

Kép

 

Hozzávalók: 200 g vaj, 120 g cukor, vanília, 1 tojássárga, 180 g dió, 270 g liszt
(nekem ízre sok volt a dió mennyisége, így nálam az arány 100 g dió és 350 g liszt)

Elkészítés: hozzávalókat öszegyúr, kinyújt, szaggat, kisüt - 175 fokon, majd lekvárral megken, összeragaszt, csokimázat kap, esetleg díszítést, majd 1 napig összepuhít, végül elfogyaszt!

 

jó logisztikával nem időigényes: egyik nap süt és ragaszt, másnap csokimázaz! :-))) megéri...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.